Aktivni turizam

You are here Glavni  > Turizam  > Turističke i putne agencije >  Aktivni turizam
Item image

Volite putovati a ne zadovoljava vas cjelodnevno izležavanje na plaži?

Travel tourist vam na svojoj stranici Active Tourist nudi veliki izbor turističkih sadržaja koji će zadovoljiti sve turiste željne zabave i novih avantura.

Iz široke ponude turističkih sadržaja koji podrazumijevaju aktivni turizam, zdravstveni turizam, kulturni turizam,  noćni život, razne gastronomske, kao i zabavne sadržaje.

Sve osobe željne rekreacije u ponudi aktivnog turizma pronaći će razne sadržaje i aktivnosti kao što su biciklizam, jahanje, rafting, jedrenje, paintball, golf, te razne druge.

Zdravstveni turizam iz godine u godinu sve je popularniji, a time je i ponuda zdravstvenog turizma veća, tako da mnogi ljudi putuju na određenu destinaciju radi stomatoloških usluga, estetske kirurgije, wellnessa ili ortopedskih usluga.

U ponudi kulturnog turizma nalaze se razne kulturne znamenitosti Hrvatske, pa i šire.

Jedna od bitnijih stavki kod odabira turističkog odredišta mladim osobama je noćni život, pa često na neku destinaciju odlaze isključivo zbog noćnog života.

Također, na stranici Active Tourist pronaći ćete obiteljske sadržaje, kao i team building sadržaje koji će oduševiti vaše suradnike i poslodavce, a tu je bogata ponuda smještaja u hotelima, turističkim naseljima ili kućama za odmor.

Ponuda Travel Tourista obuhvaća Hrvatsku, ali i ostale zemlje regije kao što su Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Italija i Makedonija.

Stoga posjetite našu internetsku stranicu i pronađite turističke sadržaje, izlete i ostalo na vašim omiljenim destinacijama, te provedite savršeni aktivni odmor uz izvrsnu last minute i first minute ponudu čija je cijena najbolja na tržištu.


Our address

Adresa:
Fažanska 7, 52210 Rovinj, Hrvatska
GPS:
45.0807919, 13.658335399999942
Telephone:
+385 (0)52 816 122
upisi@travel-tourist.com
Web stranica:
https://aktivniturizam.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.