EducirajMe - Centar za edukacije

You are here Glavni  > Informatika i tehnika  > Informatika i savjetovanje >  EducirajMe - Centar za edukacije
Item image

EducirajMe grupacija jedna je od vodećih tvrtki koja se bavi edukacijama u Hrvatskoj. Tim EducirajMe grupacije čine stručnjaci iz raznih sektora, koji vas uz pomoć mladih entuzijasta pripremaju za rad u poslovnom svijetu odabranog sektora.

Centar za edukaciju EducirajMe ima svoje centre u Bjelovaru i Varaždinu, a osnovni cilj im je da što više ljudi stekne napredno obrazovanje u djelatnosti koja vas interesira i sa kojom se želite baviti.

Također, njihova misija je podići svijest o važnosti cjeloživotnog obrazovanja putem radionica, seminara i programa obrazovanja na visokoj razini.

EducirajMe tečajevi strukturirani su od strane predavača na način da se prilagođavaju prolaznicima, prije svega kroz prilagođene materijale za edukaciju, moderne uvjete rada prema svjetskim standardima, odnosno certifikatima od kojih prije svega treba izdvojiti certifikate Microsoft, Cisco, Adobe, PMI, British council, Autodesk i mnogi drugi.

Neki od EducirajMe tečajeva koje treba izdvojiti su IT edukacije, Poslovne edukacije, pripreme za maturu i OnLine edukacije za programiranje, web dizajn, Autocad, Photoshop i razne druge.

Također EducirajMe vam nudi uslugu profesionalnog i brzog prevođenja na više od 30 jezika, te usluge sudskog tumača.


Our address

Adresa:
F. Rusana 10, BJELOVAR
GPS:
45.8963785, 16.846929799999998
Telephone:
043/263-194
043/263-194
Web stranica:
http://www.educirajme.com/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.