Galerija umjetnina A.L.M – promocija i prodaja umjetničkih djela

You are here Glavni  > Interijeri  > Dekorativni predmeti >  Galerija umjetnina A.L.M – promocija i prodaja umjetničkih djela
Item image

Galerija A.L.M.  je galerija umjetničkih dijela koja se bavi promocijom i prodajom umjetničkih djela hrvatskih i inozemnih umjetnika. Galerija posluje već 26 godina, te je smještena u Zagrebu. U prostorima galerije, tokom vremena održane su stotine pojedinačnih i skupnih izložbi umjetnina. Poznata galerija je sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama u zemlji i inozemstvu.

Najbolji način za dekoraciju vašeg doma je upravo umjetnička slika u koji je umjetnik tokom njenog stvaranja na platno prenio vlastita osjećanja. Upravo takve slike će odjekivati vašim domom i pružiti mu osobnost.

U galeriji možete pronaći dijela raznih umjetnika: Andrašić Ivan, Babić Dubravka, Cinotti Marc Antonio, Dragija Milan, Elenović Alan, Futur Jadranka, Generalić Ivan, Janda Jozo, Lesar Željko, Mihoković Boris i dr..

U galeriji možete pronaći umjetnine raznih slikarskih tehnika: akril, akvarel, bakropis, giclee, grafika, grafika akvarel, kolaž, kombinirana tehnika, olovka, pastel, tempera, tuš, ulje na dasci, ulje na papiru, ulje na platnu i ulje na staklu.

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju umjetničke slike dostupni su vam katalozi i cjenici umjetnina gdje možete pregledati sve informacije o umjetninama.

U izložbeno prodajnom salonu osim umjetničkih slika nudimo i razne okvire za slike.


Our address

Adresa:
Savska cesta 98, 10000 Zagreb Hrvatska
GPS:
45.7952141, 15.959171500000025
Telephone:
0038516177651
alm@alm.hr
Web stranica:
http://alm.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.