Helen Doron English

You are here Glavni  > Obrazovanje >  Helen Doron English
Item image

Helen Doron English je globalna institucija s više od 30 godina uspjeha u podučavanju djece svih uzrasta. Preko milijun i pol učenika danas govori engleski jezik zahvaljujući Helen Doron English.

Helen Doron prvorazredni tečajevi engleskog jezika razvijeni od strane iskusnih stručnjaka za podučavanje engleskog jezika i vođeni od strane posebno kvalificiranih učitelja.

Kvalificirani Helen Doron učitelji na sat donose puno zabave, kreativnost i ljubav prema učenju, s čime se djeca s lakoćom poistovjećuju. Uz njihovo vodstvo, učenje engleskog postaje divno iskustvo i ostaje draga uspomena koju učenici zauvijek pamte.

Što prije dijete počne, lakše usvaja strani jezik, sve dok je redovito izloženo istome. Istraživanja pokazuju da što prije beba počne slušati strani jezik, bolje će savladati izgovor i gramatiku.

Tečajevi engleskog prilagođeni su svim uzrastima djece, tečaj za bebe do dvije godine, engleski za djecu od 2-6 godina, 6-12 godina, te tečajevi engleskog za tinejdžere.
Helen Doron škole za engleski jezik usmjerene su na pružanje raznovrsnih osjetilnih iskustava koja omogućuju stvaranje prirodnog okruženja u kojem djeca usvajaju engleski naglasak, vježbaju svoje prve riječi i nadograđuju vokabular. Sve se to odvija kroz glazbu, pokret, igru i, naravno, odgojne elemente.
Helen Doron English ima jedinstvene materijale za učenje čitanja koji spajaju strukturiranu fonetiku te tehnike slobodnog čitanja. Budući da se učenje čitanja i pisanja razlikuje u pojedinim zemljama, pravo vrijeme za početak ovisi o ustaljenoj praksi u pojedinoj zemlji.

Helen Doron Grupa svakodnevno povećava već raširenu globalnu prisutnost kroz nova strateška partnerstva, pa tako Helen Doron franšizer možete postati i Vi, te se tako priključiti predanim voditeljima centara širom svijeta.


Our address

Adresa:
Zagreb, Sveti Duh 36
GPS:
45.8168033, 15.941745500000025
Telephone:
+385 1 3745 854
croatia@helendoron.hr
Web stranica:
http://+385 91 2345 178

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.