Imanje Vita Natura - povratak prirodi

You are here Glavni  > Nekretnine  > Agencije za nekretnine >  Imanje Vita Natura - povratak prirodi

Imanje Vita Natura | drvene kuće | kuća za odmor

Imanje Vita Natura je smješteno u naselju Rakovica blizu NP Plitvička jezera u predivnom krajoliku okruženom prirodom. Na prostranoj livadi imanja nalaze se dvije drvene kuće u prirodi koje su izgrađene od prirodnih materijala, te opremnjene ručno izrađenim i unikatnim drvenim namještajem.

Kad Vam zatreba kuća za odmor od gradske užurbanosti i svakodnevnih obaveza, najbolje je opuštanje i uživanje u zatišju koje Vam prirodne ljepote mogu pružiti. Vita Natura smještaj u prirodi Vam sa svoje dvije drvene kuće opremljene drvenim namještajem pruža upravo to što ste tražili. Odmor u prirodi pruža udoban boravak za parove, obitelji i poslovne grupe do 5 osoba.

Dvije kuće na imanju su jednake po opremljenosti i veličini od 100 m2. Dnevni boravak od 50 m2 sa dva pomoćna ležaja, kuhinjom i kupaonicom u prizemlju će Vam dati osjećaj prostranosti i slobode. Na katu se nalaze spavači odjeljak od 50 m2  u kojem se nalazi sa prostrana soba s bračnim i jednostrukim krevetom, kupaonica i prostor za meditiranje. NP Plitvička jezera je nadomak vašeg pogleda s balkona i sunčanih terasa.

Na samom imanju postoje mnoge pogodnosti kao što je roštiljanje u prirodi, parkirno mjesto te iznajmljivanje bicikala za sport i rekreaciju. Ukoliko je sport Vaš način opuštanja, Vita Natura aktivnosti na odmoru su savršene za Vas. Kupanje, šetnja, biciklizam i planinarenje u prirodi će Vas potpuno opustiti. U okolici postoje uređene šumske staze koje možete iskoristiti za rekreaciju kako bi Vam se povratile energija i vitalnost od stresa čiji je uzrok svakodnevni ubrzani način života.


Our address

Adresa:
Rakovičko selište 188 47245 Rakovica croatia
GPS:
44.9970285, 15.656881099999964
Telephone:
+385 923444224
info@vita-natura.net
Web stranica:
http://vita-natura.net/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.