Kozmetičarka - Proizvodi za ljepotu i wellness oprema

You are here Glavni  > Usluge  > Uljepšavanje i make up >  Kozmetičarka - Proizvodi za ljepotu i wellness oprema
Item image

 

Fokus Medical d.o.o. je tvrtka koja sa svojim 20-godišnjim iskustvom u području medicine ekskluzivno zastupa vodeće svjetske proizvođače medicinske i kozmetičke tehnologije, kao što su Babor kozmetika, Pino GmbHSissel, Airex, Jessica Nails, te mnoge druge.

Cilj tvrtke Fokus Medica i Kozmetičarka je zadržati vodeće mjesto u opremanju na polju kozmetike i njege tijela, podići kvalitetu usluge na najveću moguću razinu, te na taj način omogućiti salonima i centrima neometanu brigu o svojim klijentima na najučinkovitiji način, a kozmetičarkama da mogu jamčiti za kvalitetu svojih tretmana na svakodnevnoj osnovi.

Kozmetički proizvodi i wellnes operema koju ćete pronaći u Kozmetičarka shopu su jedino što vam je potrebno za vaš savršeni izgled.
Kozmetičarka proizvodi za ljepotu učiniti će da vam svaka buduća masaža, depilacija ili njega noktiju bude najkvalitetnija i najugodnija.

Prodaja kozmetičke opreme je samo dio onoga čime se Kozmetičarka bavi.
Kozmetičarka vam nudi sve što je potrebno da bi ste opremil vaš wellness salon ili centar za masažu, pa se tako u njihovom širom asortimanu mogu kupiti i radni stolići, ležajevi, stolice, sterilizatori, fittnes oprema, te kompletan pribor koji vam je potreban.


Our address

Adresa:
Rimski put 31b, 10360 Sesvete-Zagreb
GPS:
45.809634, 16.106281299999978
Telephone:
+385 01 555 0 570
info@kozmeticarka.hr
Web stranica:
http://www.kozmeticarka.hr

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.