Kuvings Sokovnik

You are here Glavni  > Distributeri  > Hrana i piće >  Kuvings Sokovnik
Item image

Kuvings sokovnik je ostvarenje sna mnogih juice barova!
Najbolji sokovnik za hladno prešanje radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan.

To je 120 litara soka dnevno i tako već par mjeseci, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti. Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a kvaliteta soka besprijekorna.

Sokovnici Kuvings su najnoviji i najprodavaniji sokovnici za hladno prešanje od kada su uvršteni u paletu Kuvings proizvoda.

Najbolji sokovnici objedinjuju veliki XXL otvor za namirnice, vrhunsku tehnologiju hladnog prešanja i izvornu južnokorejsku kvalitetu, a dolaze i sa dva dodatna sita.

Radi jačeg motora i 5 x većeg otvora od drugih sokovnika za hladno prešanje, priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brže. Jači motor Kuvings sokovnika omogućuje i primjetno veću iskoristivost kod zahtjevnih namirnica poput mrkve.

Uz to Kuvings na svoje sokovnike nudi 7 godina garancije na motor i 2 godine na dijelove za kupce koji sokovnik koriste za kućnu upotrebu, te 1 godina na motor i dijelove za naše poslovne klijente, uz mogućnost produljenja garancije do 3 godine.


Our address

Adresa:
Lanište 1f, 10020 Novi Zagreb, Hrvatska
GPS:
45.7729192, 15.95091709999997
Telephone:
+385 (0)1 3456 764
prodaja@vervita.hr
Web stranica:
http://kuvings.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.