Mayer edukacije i tečajevi kozmetike

You are here Glavni  > Usluge  > Uljepšavanje i make up >  Mayer edukacije i tečajevi kozmetike
Item image

Tvrtka Mayer seminari specijalizirana je za pružanje edukacija za sva kozmetička zanimanja, kao i kozmetičke tretmane i radionice.

Mayer edukacije organiziraju tečajeve za sve koji žele popraviti svoja znanja i vještine svih vrsta kozmetičkih zanimanja prije svega tečajeve šminkanja koje održavaju u cijeloj Hrvatskoj. Osim toga Mayer u svojoj ponudi ima tečajeve raznih vrsta, kao što su tečaj trajnog laka, makeup tečajevi, tečaj ugradnje ekstenzija trepavica, tečaj depilacije, tečaj ugradnje noktiju, tečaj masaže i još mnogo drugih kozmetičkih tečajeva.

Mayer tretmani također obuhvaćaju sve, od tretmana trepavica, makeup tretman za sve prigode, kao što su dnevni makeup, večernji makeup, vjenčani makeup,, manikura, pedikura, depilacija, lash lift, samo su neki od kozmetičkih tretmana tvrtke Mayer koji će vas oduševiti.

Mayer predavači vrhunski su stručnjaci koji na najbolji mogući način, kroz kozmetičke tečajeve i radionice polaznike uče svjetskim trendovima u šminkanju i ostalim kozmetičkim zahvatima.

Posjetite neki od Mayer kozmetičkih tečajeva u Hrvatskoj i po povoljnoj cijeni tečajeva naučite sve o šminkanju i ostalim kozmetičkim tretmanima.


Our address

Adresa:
Puklavčeva 1, 10040 Zagreb
GPS:
45.8365726, 16.071025899999995
Telephone:
098/264-846
mayertecajevi@gmail.com
Web stranica:
https://mayer.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.