Miloc sredstva za čišćenje klima uređaja

You are here Glavni  > Distributeri  > Rashladni uređaji >  Miloc sredstva za čišćenje klima uređaja
Item image

Miloc sredstva za čišćenje klima, rashladnih uređaja te sistema grijanja namijenjena stručnim osobama, serviserima, montažerima…

Tvrtka Miloc d.o.o. Bjelovar osnovana je 1997.godine. Od 1999.godine tvrtka je zastupnik američke korporacije Rectorseal corp. iz Hustona. Iz širokog asortimana proizvodi za čišćenje klima Recorseal corp. tvrtka Miloc d.o.o. izdvojila je i tržištu ponudila nekoliko vrsta proizvoda koje smo namijenili prvenstveno stručnim osobama, serviserima, montažerima…

Već 19 godina uspješno djeluje kako na području unutarnje i vanjske trgovine tako i u velikom djelu hrvatskog gospodarstva, turizmu, plinskoj i naftnoj industriji, i naposljetku u svoje tri prioritetne grane a to su KLIMATIZACIJA, VENTILACIJA I GRIJANJE. Već skoro dva desetljeća na području RH vodimo brigu o kvaliteti zraka u klimatiziranim prostorima na taj način da smo svoje proizvode fokusirali na same uređaje koji su odgovorni za stvaranje osjećaja ugode, bilo to hlađenje ili grijanje.

Osim same trgovine proizvodima za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja, tvrtka Miloc d.o.o. organizira brojne edukacijske skupove gdje svojim potencijalnim i postojećim suradnicima nudi najnovija saznanja na području čišćenje klima uređaja, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE.

Sve informacije o proizvodima, načinu korištenja, području primjene, pomoć pri prodaji proizvoda, promociji čišćena, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE tvrtka Miloc d.o.o. svakodnevno je na raspolaganju kako svojim poslovnim partnerima tako i budućim potrošačima bilo to fizičke ili pravne osobe.


Our address

Adresa:
Ivana Gundulića 12 43000 Bjelovar
GPS:
45.8968745, 16.840340800000035
Telephone:
043/243-401
upisi@miloc.hr
Web stranica:
http://miloc.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.