Poliklinika Šebetić

You are here Glavni  > Medicina i zdravlje  > Bolnice i poliklinike >  Poliklinika Šebetić
Item image

Poliklinika Šebetić bavi se sa nekoliko grana medicine, kao što su dermatologija, kardiologija i interna medicina.

Dermatologija se bavi istraživanjem, dijagnostikom i liječenjem bolesti kože, a s obzirom da je koža najveći organ našeg tijela koji ima mnogo značajnih funkcija, jako se je bitno dobro brinuti o njoj. Neki od kožnih problema s kojima se bavi dermatologija su madeži, akne, tumor kože, bolest vlasišta, color dopper, spolno prenosive bolesti, te mnoge druge.

Kardiologija se bavi liječenjem bolesti srca i krvnih žila, kao što su bolesti endokarda, angina pectoris,  bolesti miokarda, poremećaji rada srca, ateroskleroza, tromboza, itd.

Kardiološki pregled, ultrazvuk srca, ergometrija, kardiološki pregled sportaša, samo su neki od kardioloških pregleda koje omogućuje Poliklinika Šebetić.

Također, Ordinacija Šebetić bavi se i internom medicinom, odnosno bolestima unutrašnjih organa, prije svega granama interne medicine kao što su endokrinologija, gastroenterologija, hematologija

Internistički pregledi i sistematski pregledi u Poliklinici Šebetić izuzetno su kvalitetni i temeljiti.

Zahvaljujući visokom kvalificiranim liječnicima, a ujedno i vlasnicima u ordinaciji Šebetić imati ćete fantastičan tretman.

Dr. med. Klaudija Šebetić specijalist je dermatologije i venerologije sa velikim iskustvom u dermatologiji. Jedna od specijalnosti dr. Klaudije Šebetić je i liječenje tumora kože.

Dr. med. Dražen Šebetić je specijalist internist i specijalist kardiologije sa velikim iskustvom u kliničkoj kardiologiji, ali i kardiovaskularnoj dijagnostici, prije svega u području ehokardiografije, to jest ultrazvuka srca. Također, dr. Dražen Šebetić može se pohvaliti desetogodišnjim radom u području preventivne, invazivne i intervencijske kardiologije, pri čemu je liječio mnoge bolesnike s teškim oblicima bolesti srca i krvnih žila.

Ukoliko imate problema sa bolestima kože, srca i krvnih žila ili samo želite obaviti preventivne preglede, posjetite Polikliniku Šebetić i uvjerite se u stručnost i kvalitetu svih usluga.


Our address

Adresa:
Trg kralja Petra Krešimira IV 14, 10000 Zagreb, Hrvatska
GPS:
45.8072035, 15.989429100000052
Telephone:
+385 (0)1 455 30 33
info@poliklinika-sebetic.hr
Web stranica:
http://www.poliklinika-sebetic.hr

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.