SOS Narukvica

Item image

SOS narukvica jedan je od najboljih načina brige o starijim i nemoćnim osobama. Korištenjem SOS narukvice pomoć obitelji, rodbine i prijatelja dostupna je u bilo koje doba.

Ova narukvica osigurati će Vam da dobijete odgovarajuću i pravovremenu pomoć u hitnim slučajevima, a radi na način da pritiskom tipke na narukvici uključujete SOS alarm, te šaljete signal koji dolazi do dojavnika i obavještava operatere na liniji koji su spremni pomoći u bilo koje doba.

Uz to svaku SOS narukvicu moguće je pratiti putem mobitela ili računala, pa ćete tako u bilo kojem trenutku znati gdje se nalaze Vaši najmiliji ukoliko će im trebati bilo kakav oblik pomoći.

Kvaliteta SOS narukvice prepoznata je u cijelom svijetu, pa tako centar za gerontologiju, mnogi liječnici, bolnice i zdravstvene organizacija diljem svijeta preporučuju korištenje SOS sustava i narukvice.

Naručite SOS narukvicu sa ili bez ugovorne obveze na način da odaberete paket koji najviše odgovara Vašim potrebama i mogućnostima, te tako zaštitite svoje najbliže.


Our address

Adresa:
Čakovečka 17, 10000 Zagreb
GPS:
45.8032388, 15.949174200000016
Telephone:
01 4101 576
info@sos-narukvica.com
Web stranica:
http://sos-narukvica.com/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.