Travel turist za vaš savršeni odmor

You are here Glavni  > Turizam  > Apartmani i pansioni >  Travel turist za vaš savršeni odmor
Item image

Odlučili ste se na zasluženi odmor, tražite idealan smještaj za opuštanje, željni ste aktivnih sadržaja?
Ili vam je samo potreban bijeg od svakodnevice?
Na pravom ste mjestu. Travel Tourist sa svojim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću, te željom da ugodi svakom vašem zahtjevu,  preporučit će vam savršenu destinaciju i smještaj, ali i ostale turistiške usluge i sadržaje koji će upotpuniti vaše vrijeme.

Bilo da se radi o ljetovanju, adrenalinskim izazovima, skijanju, istraživanju kulturne baštine, seoskom turizmu, uz pomoć Travel Tourist-a pronaći ćete luksuznu vilu sa bazenomapartman na plaži, agroturizam ili hotel u HrvatskojSloveniji,Italiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, ali i u mnogim drugim destinacijama.

Ukoliko pak želite uživati u blagodatima termalnih i mineralnih voda, opustiti se u nekom wellness centru, uživati u saunama ili u relaksirajućoj masaži, u našoj ponudi Terme u Hrvatskoj i Terme u Sloveniji naći ćete pravo mjesto za sebe.

Želite doživiti čari netaknute prirode u očuvanoj prirodnoj raznolikosti, posjetite neki od naših prekrasnih Nacionalnih parkova.

Pronaći mirni kutak samo za sebe, zaputite se i pronađite svoj mir u nekom idiličnom mjestu u Gorskom Kotaru i Lici.

S obzirom da je mnogima ljetovanje u Istri, Dalmaciji, ili na našim prekrasnimotocima prilika za odmor i opuštanje sa obitelji i prijateljima, hotelituristička naseljaapartmani ili kuće za odmor u našoj ponudi, koju možete sami, jednostavno pretraživati prema raspoloživosti i cijeni, dodatno će vam olakšati odabir odgovarajućeg smještaja za vas i vaše najdraže.

Ukoliko sami niste uspjeli pronaći odgovarajuću ponudu, jer ono šta se vama sviđa više nije slobodno ili vam jednostavno cijena ne odgovara, obratite nam se i sigurno ćemo naći pravo rješenje.

Ako trenutno nažalost nemate vremena za odmor, a vlasnik ste objekta za iznajmljivanje i želite jednostavno i kvalitetno iznajmljivati vaš privatni smještaj, sobu, kuću za odmor ili obiteljski hotel, samostalno upravljati sadržajem na stranici i rezervacijama,

Travel Tourist omogućuje vam da samostalno prijavite vlastiti objekt za iznajmljivanje u Travel Tourist ponudu smještaja. Kao vlasnik objekta za iznajmljivanje, objavljivanjem vašeg smještaja postići ćete kvalitetnu promocijuna 12 svjetskih jezika, direktnu komunikaciju sa potencijalnim gostima, te gostu omogućiti jednostavnu prezentaciju vaše ponude, pregled raspoloživih termina ionline rezervaciju.

Pridružite se mnoštvu zadovoljnih partnera i gostiju koji nam se iz godine u godinu, sa punim povjerenjem, ponovno javljaju!


Our address

Adresa:
Rovinj
GPS:
45.0811661, 13.638706700000057
Telephone:
+385 (0)52 816 122
traveltourist11@gmail.com
Web stranica:
http://travel-tourist.com/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.