Traveler turistička agencija

You are here Glavni  > Turizam  > Turističke i putne agencije >  Traveler turistička agencija
Item image

Poznato je kako je hrvatska prepuna prirodnih ljepota, te savršenih mjesta za odmor i uživanje. Obiteljska turistička agencija traveler tu je da vam sve te ljepote, putovanja i nezaboravan odmor u prekrasnim luksuznim vilama, hotelima i apartmanima približi.

Ponuda Travelera uključuje široku ponudu samo odabranih vila i apartmana prije svega na otoku Krku gdje ćete osjetiti čari mora i prekrasne prirode, ali i širom lijepe naše.

Najam luksuznih vila, apartmani s bazenom, te hoteli s pet zvjezdica samo su dio ponude Traveler turističke agencije, dok ostatak ponude čini rezervacija avio karata, rent a car, paket aranžmani

Turistički paket aranžmani uključuju višednevna putovanja najvišom klasom u neke od najatraktivnijih turističkih odredišta kao što su London, Portugal, Irska

Uhodani tim Traveler turističke agencije s dugogodišnjim iskustvom na raspolaganju vam je u bilo koje doba dana, te će vam uvijek sa zadovoljstvom pomoći kvalitetnim savjetima i preporukama.

Stoga pronađite smještaj, rezervirajte vilu ili apartman iz Traveler ponude i tako si priuštite odmor iz snova u netaknutoj prirodi mediterana.


Our address

Adresa:
Drage Gervaisa 2 51500 Krk
GPS:
45.0263736, 14.570078500000022
Telephone:
+385 51 220 221
upisi@traveler.hr
Web stranica:
http://traveler.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.