Turistička zajednica Bilogora – Bjelovar

You are here Glavni  > Turizam  > Turističke i putne agencije >  Turistička zajednica Bilogora – Bjelovar
Item image

Na stranicama Turističke zajednice Bilogora – Bjelovar pronaći ćete sve informacije o manifestacijama, smještaju i izletištima mirnog Bjelovarsko Bilogorskog kraja.

Turistička zajednica Bilogora – Bjelovar pokriva područje grada Bjelovara i općina Veliki Grđevac, Nova Rača, Severin, Velika Pisanica, Nova Rača, Kapela, Zrinski Topolovac, Rovišće i Šandovac.

Događanja, manifestacije i sajmovi na području Bjelovarsko – bilogorske županije sadrže povijesne, društvene i kulturno – umjetničke vrijednosti koje će oduševiti sve posjetitelje.

Na stranicama Turističke zajednice Bilogora – Bjelovar pronaći ćete i smještaj za odmor u prirodi, te smještaj u centru Bjelovara.

Poznato je kako Bilogora obiluje prekrasnom prirodom, pa tako pješačkim stazama možete posjetiti idilična izletišta, voćnjake i vinograde, a nakon toga probati pitka i aromatična Bilogorska vina iz obiteljskih vinarija.

Bjelovarski kraj idealan je i za bicikliste zbog toga što se tu nalazi idilična Bilogorska biciklistička ruta, te gradskim biciklističkim stazama.

Tu je i škola jahanja za početnike, gdje ćete naučiti jahati u prekrasnom okruženju.

Stoga ako vam je je dosta užurbanog načina života i gradske vreve, mirna Bjelovarsko bilogorska mjestašca idealna su za vas.


Our address

Adresa:
Trg Eugena Kvaternika 2 43000 Bjelovar
GPS:
45.8994766, 16.84143700000004
Telephone:
+385 43 243 944
info.tzbb@gmail.com
Web stranica:
http://turizam-bilogorabjelovar.com.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.