Veterinarska ambulanta Majcan Bjelovar

You are here Glavni  > Usluge  > Hitne intervencije >  Veterinarska ambulanta Majcan Bjelovar

Veterinarska ambulanta Majcan se sastoji od veterinarske ambulante za kućne ljubimce i veterinarske ljekarne, gdje Vam je na raspolaganju doktor veterinarske medicine koji Vas u svakom trenutku može savjetovati.

Služeći se najsuvremenijom opremom, specijalizirani stručnjaci za pojedina područja veterinarske medicine pružaju veterinarske usluge te odgovaraju na sva postavljena pitanja u svezi Vaših životinja.

Veterinarske usluge

Cijepljenje pasa i mačaka
Svatko od nas, pa tako i naši kućni ljubimci svakodnevno dolaze u dodir s brojnim uzročnicima zaraznih bolesti. Postoji niz zaraznih bolesti od kojih može oboljeti Vaš kućni ljubimac. Za veliki broj najopasnijih bolesti pasa postoje učinkovita cjepiva, ali je njihovo liječenje vrlo često neuspješno.

Kupanje i šišanje pasa
Nudimo usluge kupanja, četkanja, šišanja, trimanja i skraćivanja noktiju. Prilikom uređenja svakom psu pristupamo individualno te ovisno o njegovoj građi, tipu i stanju kože i dlake prilagođavamo frizuru. Također svakog vlasnika pažljivo saslušamo te poštujemo njegove želje i zahtjeve.

24/7 Dežurstvo
U Majcan veterinarskoj ambulanti provodi se 24 satno dežurstvo veterinara za hitne slučajeve. Pružamo široki raspon hitnih intervencija kao što su hitne operacije, radiološka dijagnostika, zbrinjavanje rana, trovanja, gušenja…

Pregledi i liječenje životinja
Opće je poznato da simptome ili znakove bolesti za života životinje ustanovljavamo kliničkom pretragom, pritom se koristimo metodama kojima možemo istražiti fizikalno stanje organa ili njihovu funkciju.

Hrana i oprema za kućne ljubimce i domaće životinje

Vitaminski dodaci za pse
U veterinarskoj ljekarni Majcan možete pronaći i vitaminske dodatke za Vašeg psa. Izbor vitaminsko-mineralnih dodataka izuzetno je širok; takvi preparati ponekad su ujedno i poslastice, no osnovna im je funkcija da Vašem psu nadomjeste vitamine i minerale koje ne prima u dovoljnoj količini kroz uobičajenu prehranu ili mu je potrebna povećana količina uslijed povećane aktivnosti, bolesti, skotnosti i sl.

Hrana za pse
Za Vašeg psa postoji odgovarajuća prehrana koju vam mi možemo preporučiti. Cilj pravilne prehrane je osigurati dovoljno hrane za sve nužne funkcije u organizmu Vašeg psa (normalan rast i razvoj, kretanje, skotnost…).

Sredstva protiv vanjskih nametnika
Najčešći vanjski nametnici (ektoparaziti) su buhe, krpelji i ušni šugarci. Ponuda preparata za zaštitu od vanjskih nametnika je vrlo široka. Kod nas ćete pronaći preparate u obliku ampula (Frontline i Advantix) prema težini pasa, sprejeva (Frontline, Biokill), ogrlica (Kiltix) i pudera.

Sredstva protiv unutarnjih nametnika
U veterinarskoj ljekarni Majcan veterinarske ambulante naći ćete sva sredstva za borbu protiv unutarnjih nametnika (endoparaziti) u obliku paste (Banminth), tableta (Drontal, Pratel, Prazinon), a za one pse koji se nikako ne mogu nagovoriti davanjem na usta, postoje i u obliku injekcija kod veterinara.

Kaputići i kabanice
Široki izbor kaputića, kabanica i drugih odjevnih predmeta napravljen je isključivo vodeći računa o potrebama Vašeg psa sa zaštitom od vlage i hladnoće tijekom dugih jesenskih i zimskih dana.

Posudice za hranu i vodu
Također držimo posudice za hranu i vodu, različitih materijala i veličina koji su lako perivi i sa sigurnom zaštitom od prosipanja, prolijevanja ili zagađenja i gubitka kvalitete hrane ili vode.

Ogrlice, povodnici, oprsnice
U ponudi Majcan veterinarske ljekarne naći ćete potpun izbor ogrlica, davilica, povodnika i oprsnica.Bez obzira koju vrstu psa imate, izuzetno je važno da pravilno odaberete ogrlicu i povodnik za svog psa, koja će mu odgovarati veličinom i osigurati udobnost, a ujedno naglasiti specifične osobine Vašeg ljubimca.


Our address

Adresa:
Krste Frankopana 38, 43000 Bjelovar
GPS:
45.894813, 16.832921499999998
Telephone:
043/228-102
majcan.kucni.ljubimci@gmail.com
Web stranica:
http://majcan.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.