Vita Nova dom za starije i nemoćne

You are here Glavni  > Medicina i zdravlje  > Domovi za starije i nemoćne osobe >  Vita Nova dom za starije i nemoćne
Item image

Dom umirovljenika Vita Nova najmoderniji je starački dom u hrvatskoj. Prostire se na 30.000 m2, a u sklopu doma nalazi se i park sa jezerima, šetnjica, voćnjak, kuglana, terasa za druženje, dječje igralište, boćalište i ostali sadržaji koji omogućuju ugodno provođenje vremena za vrijeme boravka u domu za starije i nemoćne.

U unutrašnjosti Vita Nova doma umirovljenika osim soba za starije i nemoćne nalazi se i kuhinja, prostrani restoran, caffe bar, trgovina, ilječnička ordinacija, kapelica, prostor za radnu i fizikalnu terapiju, ali i zatvorenim bazenom koji je na raspolaganju svim korisnicima doma Vita Nova.

Starački dom Vita Nova u svojoj ponudi ima nekoliko različitih soba, kao što su jednokrevetna soba s kupaonicom, dvokrevetna soba s kupaonicom, dvokrevetna soba s kupaonicom i balkonom, ali i apartman za dvije osobe, te stacionar, odnosno odjel pojačane njege.

Sve sobe su funkcionalno namještene, svaka ima svoj tv prijemnik i vlastitu kupaonicu, a cijene soba staračkog doma Vita Nova su izuzetno povoljne u odnosu na komfor i usluge koje su uključene u cijenu.

Prehrana u domu umirovljenika Vita Nova Bjelovar sastoji se od tri glavna obroka i dva međuobroka kvalitetno pripremljena od svježih namirnica, te je prilagođena zdravstvenim potrebama korisnika.

Zdravstvena njega u domu Vita Nova pruža individualan pristup svakom korisniku, koju će vam pružiti stručan tim liječnika, te vam omogućiti kvalitetnu zdravstvenu skrb.

Također, ukoliko se odlučite za smještaj na odjelu pojačane njege, uz zdravstvenu njegu biti će ispunjene sve vaše dodatne potrebe i želje po pitanju osobne higijene.


Our address

Adresa:
Klokočevac 1a, 43000 Bjelovar
GPS:
45.9146983, 16.798639900000012
Telephone:
+385 43 247 720
info@vitanova.hr
Web stranica:
http://vitanova.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.