Studio kreative - Web dizajn i grafički dizajn

You are here Glavni  > Informatika i tehnika  > Internet usluge >  Studio kreative - Web dizajn i grafički dizajn
Item image

IZRADA WEB STRANICA
Web stranice radimo u CMS-u, najsuvremenijim alatima i programskim jezicima, kako bi bile što ljepše, brže, funkcionalnije i prilagođene svim vrstama uređaja – od mobitela i tableta do velikih monitora.
Svaka web stranica koju radimo je jedinstvena i svakom klijentu nudimo originalan custom made dizajn. Veliku pažnju posvećujemo detaljima dizajna, izboru fontova i slika, kao i izboru glavnih i sporednih boja, pozadina, efekata.
Prilikom izrade web stranica vodimo se najvišim standardima kvalitete i zadovoljstva naših klijenata.

IZRADA WEB SHOPA
Izrada web shopa je, ako je shop odrađen profesionalno i kvalitetno, jedno od najpovoljnijih i najboljih ulaganja u vaše buduće poslovanje.
Svakom projektu izrade web shopa pristupamo individualno i stavljamo veliki naglasak na potrebe klijenta. Pobrinuti ćemo se da doživljaj kupovanja u vašoj trgovini bude ugodan, intuitivan, pregledan i u potpunosti prilagođen svim uređajima.
Web shopovi koje isporučujemo podržavaju sve Payment gateway sustave u Hrvatskoj, PayPal, te plaćanje virmanom i pouzećem. Sve narudžbe se prate i uvijek imate dostupne podatke o poslovanju web shopa, realiziranim transakcijama i ostalim bitnim parametrima.
Nakon što završimo sa izradom web trgovine, moći ćete na jednostavan način mijenjati sve podatke na stranici, dodavati nove artikle ili uređivati postojeće.

INTERNET MARKETING
Da bi web stranica služila svrsi treba biti visoko pozicionirana na tražilicama, odnosno treba se prikazivati među prvim rezultatima pretrage na Google-u za relevantne ključne riječi.
Dobar Internet Marketing poboljšava vidljivosti vaše web stranice u tražilicama, odnosno u rezultatima pretrage.
Osnovni cilj Internet Marketinga i SEO optimizacije je osvajanje što viših pozicija u rezultatima pretraživanja za najvažnije ključne riječi, što onda uzrokuje povećanje posjećenosti vaših web stranica, a time i veću zaradu za vas.

DIZAJN LOGOTIPA
Izrada i dizajn logotipa je središnji često najvažniji dio vizualnog identiteta tvrtke.
Logo prenosi važnu poruku o samom poslovanju i njegovim karakteristikama te stvara općenitu sliku o brendu. Vašim se logotipom vizualno predstavljate, stoga je važno da bude različit, prepoznatljiv, prikladan, praktičan i jednostavne grafičke forme.
Pametno osmišljen logotip uvijek ostavlja mjesta za razvoj i nadogradnju brenda.

GRAFIČKI DIZAJN
Dobar dizajn čini veeeliku razliku 🙂
Dizajn je komunikacija. Grafički dizajn je svuda oko nas, u svemu što radimo, vidimo i kupujemo. Zato je jako važno da dizajn bude kvalitetno odrađen i da prenese poruku koju želite.
Dobar dizajn je uvijek u službi korisnikovih potreba.
Možemo vam ponuditi oblikovanje svih elemenata u poslovnoj komunikaciji, promociji i oglašavanju, kao i pripremu za tisak:
– dizajn memoranduma, letaka i brošura
– oblikovanje flayera i plakata
– dizajn cjenika i posjetnica


Our address

Adresa:
Brune Bušića 3, bjelovar
GPS:
45.9037414, 16.848592800000006
Telephone:
+385 99 689 0441
prodaja@studio-kreative.hr
Web stranica:
https://studio-kreative.hr/

Close Comments

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.